• nettieh-matkulturpris-2011christin-løkkehagenkirsty-mckinnon
  • bord blomster 500
  • soltetoyglass 500
  • matpris olemorten
  • bord diverse 500
  • kurv 500
Utskrift

Lansering av heftet "mat på naturlig vis"

Kristian Vassli, Ane Asp Gjøvik, Sondre Løset og Erik Fåberg Stølen er spent før lanseringa av ressursheftet mat på naturlig vis på Geitmyra matkultursenter for barn. Heftet er laget med bakgrunn i 10 års erfaring med slakt og bearbeiding av lam i 9. klasse. Disse flotte ungdommene skal representere økokommunen Tingvoll og skjære ned et lam foran pressen og 6. klasse ved Bogstad skole.

 

Her er vi igang med å skjære løs bogen. Lærer Christin viser hvor man lite man trenger å skjære i kjøttet for å få den løs.

Kristian sager langs ryggraden for å dele lammet i to deler. Sondre og Erik hjelper til med å holde slaktet.

Elevene ved Bogstad skole var fantastisk interesserte og nyskjerrige. Flott læring og opplevelse.

Sondre beiner ut låret mens elevene følger med.

Stort oppslag i Aftenposten (Oslo) dagen etter lanseringa. Lærer er veldig stolt over hvor dyktige elevene var. De representerte Tingvoll på en veldig flott måte :-)