Utskrift

Et folkehav på årets kortreist gjestebud

Kortreist gjestebud 2013 ble også i år en stor suksess. Det er så flott at Tingvollbygda støtter opp om arrangementet på skolen. Inne i gymsalen var det et yrende markedsliv med salg og prat med kjente. I kafeen på SFO var det også i år et enormt kakebord med økologiske kaker og kaffe. Flere klasserom var åpnet for at gjestene kunne sette seg ned. På skolekjøkkenet var det middagservering med økologisk squashsuppe og ostescones laget av 9. klasse. De sto også for servering av 25 liter suppe i løpet av 2 timer. Bildet er fra 3. klasse sin stand med nydelig rips/bringebærgele.

Litt urtedryss fra skolehagen på suppa.

Glutenfrie tørre vafler.

10. klasse var i det romantiske hjørnet og stilte bl.a.med pikekyss til gjestebudet.

7. klasse hadde laget styrkedrikk av frukt og bær. Med gjenbruk av gamle flasker, ble det et kreativt flott uttrykk med alle variantene. Og prising etter dl er et godt tips!

Solbærgele laget av 9. klasse. I tillegg hadde de rips/ gulrotsyltetøy, saft, urterundstykker, langtidshevede rundstykker og blåbærsyltetøy.

1. klasses eplemos i dobbel betydning :-)

Tingvollost har vært med siden oppstarten for 9 år siden, og hadde med seg prisbelønt rømme og kraftkar.

Mjølsgraut fra den glade ku i emballasje fra miljøkompaniets bruktbutikk. Vi er så glade for at også dem har vært med oss på alle arrangement siden oppstarten i 2005.

Stor markedsstemning i gymsalen.

Syltetøy i gjenbrukte glass fra 6. klasse.

4. klasse hadde en flott stand med råsaft av bringebær og tyttebær.

Bringebæreddik fra 8. klasse er et nytt og spennende produkt.

Lavendelolje laget med lavendel fra skolehagen. 5. klasse hadde også frø fra hagen.

Rundstykker og boller til pip pipene var på bordet til 2. klasse.