Utskrift

Trivelig på kortreist

IMG 9933 utsolgt
Her er Tingvoll.net sin artikkel om det kortreiste gjestebudet i 2008. 

Bilde: Denne plakaten kom opp etter kort tid ved 6. klassen sin salgsbod. 

I går kveld var det stappfullt av folk på Tingvoll barne og ungdomsskole. Kortreist gjestebud stod på programmet, og aldri før har så mange vært innom. 
Middagservering, kafé, salg av kaker, safter, syltetøy og potetgull i mange varianter ble tilbydd alle de fremmøtte. Alle klassene hadde valgt seg noen produkter som de hadde produsert og solgte. 

Og salget gikk skikkelig unna. Potetgullet ble solgt ut nesten med en gang og 6. klassen måtte lage seg en ny plakat..... 

IMG 9916 1klasse
Bilde: 1. klassen solgte kaker med tegninger på. 

Middag ble det servert nede på skolekjøkkenet, og her var det kø og trangt rundt bordene. Og maken til servitører skal man lete lenge etter. 5. klassingene gikk rundt og serverte saft og kefir, spurte om vi ville ha påfyll, og noen kom og spurte om maten smakte bra. Imponerende service med andre ord. 

IMG 9894 kaker
Bilde: Marit solgte kaker og kaffe, og det gikk unna.  

Etter en god middag kunne man velge mellom to kafeer hvor man kunne kjøpe seg et rikholdig utvalg av kaker og kaffe. Og ikke nok med det, hvis man ville ha med seg noe hjem, så fant man mange produkter å kjøpe inne i gymsalen.

normal IMG 9908 oppsats
Bilde: Alle salgsbodene var flott pyntet.

Produktene var potetgull, eplekake, blåbærsyltetøy, tyttebærsyltetøy, muffins, oppskriftsbøker, rognebærgele, krydderkaker, sjokoladekake, tørka blåbær, økologisk bringebærsaft osv. Et meget rikholdig utvalg med andre ord. 

IMG 9901 10klasse
Bilde: 10. klassen solgte kaker og oppskriftshefter. 

Elever, foreldre og lærere har gjort et imponerende forarbeid før denne kvelden, og resultatet var meget fornøyde besøkende og klingende mynt i klassekassa.