Fullsatt sal, igjen

Torsdag inviterte Tbu til nytt kortreist gjestebud, og køa var stor foran dørene rett før det åpnet.
Bilde: Folksomt i salen på TBU.
- Det tok seks minutter før vi ble solgt ut for enkelte produkter, forteller Arion og Horenus i 8.klasse. De satt blide og fornøyde sammen med noen damer og solgte både potetgull, kokebok og kake som de hadde laget selv.
Rundt om i gymsalen på TBU hadde alle klassene satt opp sin egen stand med produktene som de har brukt høsten på å lage. Sammen med ivrige lærere fikk elevene god trening i salg og matematikk og de fikk se hva som kreves for å selge produkter.
Christin Løkke er primus motor for kortreist gjestebud på TBU. Hun var kjempeforønyd med responsen fra bygdafolket som kom for å kjøpe varene som elevene hadde laget. - Jeg synes at det er høy kvalitet på alt de har laget i år, og det er tydelig at det har blitt jobbet bra, seir hun fornøyd med et stort smil rundt munnen og nordnorsk dialekt.
- Det har vært en kjempebra dag, legger hun til. - Vi har hatt besøk av faglig matråd som gav Kirsty og meg Ingrid Espelid Hovigs matpris og de er også kjempefornøyd, sier Christin.
- Det er ikke færre besøkende ihvertfall, sier Christin som ikke vet akkurat hvor mange som har kommet. - Klokka fem var det fullt rundt middagsbordene da 6. klassen åpnet sin matservering av Baccalao, forteller hun.
Noen av produktene de solgte var saft, krydder, syltetøy, kjærlighets-te, sveler, brød med bær, sopelimer, løk, frø, spekefjøler med baccalao oppskrift, t-skjorter, sopelimer, glutenfrie kaker, hermetiserte pærer, diverse kaker, smootie og baccalao. Et stort utvalg med andre ord.
|