Vi er på facebook
Besøk og lik siden vår på facebook: Kortreist gjestebud
Her legger vi ut mye om det som skjer i klassene.
Kortreist Gjestebud
Besøk og lik siden vår på facebook: Kortreist gjestebud
Her legger vi ut mye om det som skjer i klassene.
9. klasse var på Tingvoll museum og slaktet lam forrige uke. Det er 11 året vi har dette opplegget for elevene. Se reportasjen her:
Flott omtale i Tidens krav...
og Auraavis etter årets kortreist gjestebud.
Flere bilder fra Auraavis ligger her: Kortreist gjestebud 2013
Her er radiointervjuet på NRK Møre og Romsdal i forbindelse med lanseringa: NRK radio
Flott artikkel i Tidens Krav om matkursserien økokommunen arrangerer denne våren. Suppe og bakekurset er fulltegnet, mens det er noen få ledige plasser på barnematkurset (kveld). Det er stor kapasitet på kurset Mat som pedagogisk verktøy med Margit Vea. Så her er det bare å melde seg på.
Flott omtale på NRK Møre og Romsdal om satsinga "Smaken av Tingvoll". Dette er en del av økokommuneprosjektet , som er et omdømmeprosjekt for å øke attraktiviteten av Tingvoll kommune og generere tilflytting. Artig at prosjektene Kortreist gjestebud og slakting av lam på TBU er med i satsinga :-)
Kortreist Gjestebud blir ressursbank.
Bilde: Kirsty forklarer under TV opptak av NRK. (Foto: NRK)
Kirsty McKinnon som driv skulehagen ved Bioforsk Økologisk og Christin Løkke Hagen som er lærar på Tingvoll barneskule fekk i ettermiddag Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2011 under Kokebokens dag på Hamar.
Fra NRK Møre og Romsdal. Her kan du høre intervju også.
Bilde: Kirsty, Liv og Christin var alle fornøyd ned torsdagens besøk og gjestebud.
Leder i faglig matråd, Liv Gregersen Kongsten er mektig imponert over arbeidet som er gjort med kortreist gjestebud i Tingvoll.
Tingvoll.net, 03.10.2011
Fagkonsulent ved Bioforsk Økologisk Tingvoll, Kirsty McKinnon, og matentusiast og lærer ved Tingvoll barne- og ungdomsskole, Christin Løkke Hagen, mottok torsdag 19. mai Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2011. De deler prisen for sitt arbeid med skolehager, samt arbeid og initiativ til ”Kortreist gjestebud” i skolen.
Les mer hos Horecanytt.