Utskrift

Matkurs i Tingvoll

Flott artikkel i Tidens Krav om matkursserien økokommunen arrangerer denne våren. Suppe og bakekurset er fulltegnet, mens det er noen få ledige plasser på barnematkurset (kveld). Det er stor kapasitet på kurset Mat som pedagogisk verktøy med Margit Vea. Så her er det bare å melde seg på.

Tidens krav; matkurs i Tingvoll

Utskrift

Økokommuneprosjektet

 

Flott omtale på NRK Møre og Romsdal om satsinga "Smaken av Tingvoll". Dette er en del av økokommuneprosjektet , som er et omdømmeprosjekt for å øke attraktiviteten av Tingvoll kommune og generere tilflytting. Artig at prosjektene Kortreist gjestebud og slakting av lam på TBU er med i satsinga :-)

NRK- smaken av Tingvoll

Utskrift

Matkulturpris til Tingvoll, NRK

kirsty garden nrk
Bilde: Kirsty forklarer under TV opptak av NRK. (Foto: NRK)

Kirsty McKinnon som driv skulehagen ved Bioforsk Økologisk og Christin Løkke Hagen som er lærar på Tingvoll barneskule fekk i ettermiddag Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2011 under Kokebokens dag på Hamar.

Fra NRK Møre og Romsdal. Her kan du høre intervju også.  

Utskrift

- Vi er kjempeimponert

IMG_3818_kirsty_liv_christin
Bilde: Kirsty, Liv og Christin var alle fornøyd ned torsdagens besøk og gjestebud.

Leder i faglig matråd, Liv Gregersen Kongsten er mektig imponert over arbeidet som er gjort med kortreist gjestebud i Tingvoll. 

Tingvoll.net, 03.10.2011

Utskrift

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris til Tingvoll

nettieh-matkulturpris-2011christin-løkkehagenkirsty-mckinnon

Fagkonsulent ved Bioforsk Økologisk Tingvoll, Kirsty McKinnon, og matentusiast og lærer ved Tingvoll barne- og ungdomsskole, Christin Løkke Hagen, mottok torsdag 19. mai Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2011. De deler prisen for sitt arbeid med skolehager, samt arbeid og initiativ til ”Kortreist gjestebud” i skolen.

Les mer hos Horecanytt

Flere artikler …