• kurv 500
  • matpris olemorten
  • soltetoyglass 500
  • nettieh-matkulturpris-2011christin-løkkehagenkirsty-mckinnon
  • bord blomster 500
  • bord diverse 500
Utskrift

Adrian baker til økokafeen

Adrian i 7. klasse bakte eplekake sammen med lærer Helene Smedsrud på torsdag. Det var artig å være på skolekjøkkenet og lage kake til økokafeen.Det er 7. klasse som er ansvarlig for kafeen med mye godt på menyen. Mange klasserom blir åpnet slik at gjestene kan sette seg ned og nyte maten.

Utskrift

Invitasjon

Velkommen til årets kortreist gjestebud på Tingvoll barne- og ungdomsskole.

Torsdag 27 september kl 1800-2000 åpnes hele skolen til et stort marked. Elevene har siden skolestart høstet inn bær og frukt, og laget mange flotte økologiske produkter. Det blir mye godt å kjøpe fra de ulike salgsbodene. Tingvollost og Den glade ku kommer også med sine flotte produkter.

I middagskafeen er det grøt som står på menyen, både rømmegrøt og risengrynsgrøt med melk fra lokal leverandør. Spekemat hører med.

7 klasse har kafe med kaker, saltmat, kaffe, saft m.m. 

Alle som har lyst å besøke skolen denne ettermiddagen, er hjertelig velkommen. 

Utskrift

Knekkebrød

Kjempegode økologiske knekkebrød. Vi bruker korn fra Holli mølle, og bare økologiske ingredienser.

Utskrift

2 klasse forbereder seg til gjestebudet

2 klasse har brukt hele torsdagen på å lage ripsbærgele til gjestebudet. Det duftet godt i klasserom og ganger på skolen når lærer Rigmor Ness laget gele sammen med klassen. Ripsen er sjølplukket, og det brukes kun økologiske ingredienser. Vi gleder oss til å smake :-)

Utskrift

Råsaft av blåbær

Fantastisk god råsaft av blåbær som kan lages fra småskoletrinnet og oppover.

En favoritt:-) I år lager 4 klasse råsaft på TBU sammen med lærer Bente Rolland. De fikk 19 liter råsaft av 17 liter blåbær :-)